75000 Body Screen TX - Aansluitingsproblemen

Als er herhaaldelijk koppelingsproblemen optreden tussen de weegschaal en de app, ga dan als volgt te werk:

1. Schakel de weegschaal uit en sluit de app volledig af.
  2. Activeer de weegschaal door er kort op te tikken. Het gewichtsscherm licht nu op en het Bluetooth-pictogram knippert linksboven. Dit betekent dat de weegschaal nu klaar is voor koppeling.
  3. Start de app opnieuw. Als u bent ingelogd, komt u automatisch op het beginscherm terecht. Als dezelfde weegschaal al eerder aan de app is gekoppeld, moeten de weegschaal en de app nu automatisch verbinding maken. Een nieuwe lichaamsanalyse kan nu worden gestart.

Als de weegschaal en de app na deze procedure nog steeds niet automatisch verbinding maken, selecteer dan “Mijn profiel” -> “Apparaatbeheer” en verwijder de weegschaal uit de verbindingslijst. Verbind dan de weegschaal opnieuw met de app onder “Apparaat toevoegen”. Uw gegevens gaan niet verloren omdat ze in de app worden opgeslagen en niet op de weegschaal.